Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se poznává Bůh 2: JEKATĚRINA SMIRNOVA

Příspěvky

Živá příroda a Bůh

16. 12. 2021

"Abychom uviděli v nádherných krajinách projev Lásky Samotného Pána, musíme použít nikoliv vnější zrak, ale vnitřní.
Jestliže jste dosáhli toho, že se procházka po zemi nebo cesta po vodě změnila v opravdové putování po svatých místech: pak vidíte Boha v každém obláčku, v každém kousíčku zeleně.

 

Buddhijóga

11. 12. 2021

"Cílem života je růst v lásce,

rozmnožovat tu lásku a splynout s Bohem,

Který je Sama Láska".

Satja Sáí Bába 

 

Rodinný život s mnichem

25. 11. 2021

Vzájemné vztahy s přáteli "v režimu «ne!»" jsou neperspektivní! Musíš pochopit, že taková forma odpovědí má destruktivní charakter! "Ne!" – odděluje lidi, ničí lásku. "Ano!" – naopak sbližuje.

 

Nové lekce pekla

21. 11. 2021

Když se slaďujeme s představiteli pekla – místo Boha – stáváme se nedobrovolně takovými, jako jsou oni. My sami v takových případech vpouštíme "tmu vnější" do svých těl – a pak onemocníme, zejména schizofrenií a rakovinou.

 

První kroky

13. 11. 2021

"Svoji Božskost" si nemůžete koupit na trhu, nemůžete ji koupit levně, nemůžete o ni smlouvat. Musíte zaplatit celým svým životem: až když dáte do sázky celý svůj život, – až tehdy se vám to podaří".

Rádžniš (Osho)

 

První seznámení se Školou Vladimira Antonova

8. 11. 2021

 

Hledání pokračuje

7. 11. 2021

Snaha uzdravit se, ve mně probudila zájem o medicínu. Zatoužila jsem poznat anatomii lidského těla nejen na obrázcích v učebnici, ale i jak vypadá ve skutečnosti.

 

Pokání

4. 11. 2021

Velice důležité je pochopit smysl pokání.

Jeho podstata spočívá v následujícím: pochopit a hluboce proanalyzovat svoje chyby, a potom musíme vynaložit všechny síly na to, abychom v budoucnu tyto chyby neopakovali.

 

Křest

1. 11. 2021

 

Léčitelka Věra

1. 11. 2021

Cítila jsem se teď jako "troska". Když jsem se ráno probudila, necítila jsem čilost a elán odpočinutého těla, ale únavu a bezmoc.