Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tištěné knihy

 

Proč byste si měli koupit tištěné knihy?

Děkuji všem, kteří si čtou na těchto stránkách! Jsem ráda za každého nového čtenáře!

Jak jste jistě zjistili, jsou tu všechny knihy uveřejněny v plném znění, aby byly dostupné všem, kdo mají přístup na internet. I těm, kdo příliš financemi neoplývají. Ale všichni lidé, hlavně starší, internet nemají a raději čtou, jak jsou zvyklí, knihy, tištěné na papíře. Třeba máte takové lidi ve své blízkosti a mohli byste je tou knihou obdarovat. Nebo udělat radost sami sobě a knihy odkázat ještě svým potomkům.

Nejsem parazit a nechci se na vás obohatit, jak už mi také jeden ze čtenářů napsal! Vytištění knih jsem zaplatila ze svého malého důchodu. Část knih jsem musela odebrat pro sebe, aby se vydavateli tisk zaplatil. Ty knihy jsem rozesílala zdarma knihovnám, které byly ochotné je přijmout, aby si je mohlo přečíst co nejvíce čtenářů. Začali mě vyšetřovat kvůli šíření spamu, proto jsem s tím skončila. Našla jsem jiný způsob. Jaký? Neprozradím ani na mučidlech! Nikdo mě nesponzoruje a o peníze nežebrám! Ale můj vydavatel by si také zasloužil nějaký penízek utržit, protože je z toho živ. A, jak se píše v Bibli: Hoden je dělník mzdy své!

Tenhle blog nebude existovat věčně, a jak se zdá, zmizí dřív, než bychom se já i vy nadáli. A mohou zmizet i webové stránky Vladimira Antonova, kterému v Rusku jejich smazáním vládní orgány nejednou vyhrožovaly. Knihy, vytištěné na papíře, mají přece jen větší trvanlivost a mohou vám a ještě i vašim potomkům sloužit desítky nebo – při dobré péči – i stovky let. A k jejich zobrazení nejsou zapotřebí žádné pomocné technické prostředky. Neohrozí je výpadek počítačové sítě ani havárie počítače. A pokud ve vaší knihovně přežijí éry spalování «kacířských knih» na hranici, budou mít vaši potomci doma unikát nevyčíslitelné hodnoty.

A možná, že pak Bůh vtělí do vaší rodiny velkou Duši, pro kterou se ta Kniha stane Pochodní, která jí bude svítit na Cestu. Ale je také možné, že tu vaši bývalou Knihu najde pionýr při sběru starého papíru, jako se to stalo Petrovi, který našel Bhagavadgítu.
https://spirita.estranky.cz/clanky/vypraveni-bozskych-ucitelu/bozsti-ucitele--svati-duchove--o-sobe/petr.html
 

V historii lidstva se nestává často, že Bůh přímo promlouvá k lidem. Děje se to jen v době velkých dějinných změn, kdy Bůh provádí korekce evolučního vývoje. V takových případech diktuje čistým a otevřeným lidem Svá ponaučení, aby bylo lidstvo připraveno na nadcházející události. Ale v současnosti existuje jen málo lidí, kteří jsou schopni takové texty odlišit od ostatního pseudoduchovního balastu na internetu. Oni nevidí to Světlo, kterým taková Kniha svítí. A pokud i něco takového zahlédnou, jejich nevidící bližní jim to brzy rozmluví. Jednoduší lidé jsou takoví ptáčkové zpěváčkové jako moji vrabečci, které si pěstuji na své střeše: letí tam, kde mají nasypáno a zpívají písničku, za kterou jim nasypou víc.

A jak jste na tom vy?

 

 

 

 

Příspěvky

Tištěné knihy Vladimira Antonova

1. 3. 2022

jak-se-poznava2-predni.jpgAktualizace 1. 3. 2022. V nakladatelství Nová Forma vyšly nové knihy.