Jdi na obsah Jdi na menu
 


Beseda s Ježíšem a Apoštolem Ondřejem o nutnosti napsat tuto knihu

25. 2. 2023

Beseda s Ježíšem a Apoštolem Ondřejem o nutnosti napsat tuto knihu


 

Pamatuješ, jak jsme kdysi mluvili o tom, že hlavní kniha tvého života ještě nebyla napsána... Pak bylo řečeno, že je to kniha o Ježíši, kniha, která by se mohla nazývat "Mistr Ježíš"... Od té doby uplynulo téměř deset let a už existuje fragment tohoto tvého a Našeho společného díla, sloužící lidem – "Evangelium od Marty".

Již tehdy v té vzdálené minulosti jsi věděla, že by mohlo vzniknout i "Evangelium od Apoštola Ondřeje". Uvědomovala jsi si ale i to, že ještě nemáš náležitou schopnost toto Poselství vnímat v Čistotě a Jasnosti.

Dnes je slavný den! Dorostla jsi do dalšího stupně. Žehnáme ti k tomu, abys s Námi začala tuto práci – záznam Našich slov! Tato práce bude trvat přibližně dva roky. Nespěchej, ale buď po celou dobu citlivá a otevřená k vnímání. Budeme ti ukazovat a vyprávět, a zároveň tě učit, jak být taková jako My prostřednictvím Vědomostí, které se tobě i všem čtenářům budou postupně odhalovat na stránkách této nové knihy.

Ve skutečnosti toto Evangelium Ondřej napsal ještě za svého života v těle. Je to velmi významné vyprávění o životě s Ježíšem, o Vyšších Duchovních Zasvěceních, o Posvátných Vědomostech. Toto Evangelium se zachovalo a jednoho dne bude zjeveno lidstvu.

... Člověk by mohl strávit celý život hledáním těchto svitků. My však nabízíme něco jiného – zaznamenat to, co budeme vyprávět teď, to, co je aktuální i pro mnohé hledající, a důležité pro tebe i pro tvoje přátele.

Začneme dnes!

Poslouchej... Dívej se...

Dotkni se svou duší těch Stavů Boha, ve kterých My nyní žijeme. Spoj tyto stavy sebou-duší se slovy, větami a popisy – a My budeme přicházet ke každému, kdo čte tyto zapsané řádky.

Ne každý člověk bude schopen okamžitě pocítit Dotek Boha, ne každý okamžitě pocítí Blaženost Jiné Dimenze Bytí... Dokud mysl pochybuje a srdce spí – bude to jen proud převyprávěných událostí... Ale každý, kdo otevře duši Božské Lásce, od Nás přímo obdrží pochopení – každý v té míře, na kterou je připraven, v té míře, kterou jeho duše nyní potřebuje!

Buď průvodcem, nesoucím to, co dostáváš!

To, co se od Nás naučíš, ti pomůže uvidět Pravdu za napsanými nebo vyřčenými slovy.

Toto poselství zní právě teď nejen pro tebe. Je to jemný a složitý mechanismus – jako by rozhlasový kanál vysílal na určité duchovní vlně. Pro spoustu duší se tak budou šířit "vlny tohoto Přímého přenosu Lásky". A právě nyní nastal čas, aby toto poselství zaznělo, už nemůže být tento proces v pozemském čase odkládán.

... Nechť tedy kapitoly knihy Apoštola Ondřeje o Mistru Ježíši postupně získávají "tělo a krev". Z Nehmotného Světla se slova projeví na papíře a epizody tohoto dávného příběhu se stanou viditelnými duchovním zrakem. A, co je nejdůležitější, – do světa budou proudit Božská Něha, Světlo a Láska, které tato slova naplňují!