Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poselství člověku, stojícímu na Prahu Věčnosti

14. 8. 2024

Strážce Věčnosti:
Poselství člověku, stojícímu na Prahu Věčnosti


 

Všechno, co se ti po celé tvé životy zdálo tak důležité, jsou jen „bubliny na vodě“... Teď přišel čas, kdy přestalo pršet. Hladina vody se stala zrcadlem, v němž můžeš jasně vidět.

Stojíš na Prahu Věčnosti a díváš se na Druhou Stranu odrazů..., tam kde jsou jen Hlubiny Boží.

Když se otočíš zpět, uvidíš celý svůj život, všechny své předchozí životy Jeho očima. Všechny rozvázané uzlíky karmy, všechny spleti osudu, všechny přívěsky úspěchů i neúspěchů ti leží u nohou a už tě nesvazují.

Osvobodit své srdce pro Boha, uvolnit svůj čas pro Boha, nasměrovat svou Cestu tím směrem, který ti ukazuje Bůh – mohlo by být ve tvém životě něco důležitějšího?

Toto je Cesta Lásky! A ty jsi Poutník, který se přiblížil. Díváš se do Božského Nekonečna a už dokážeš vidět.

Nyní, když stojíš na Prahu Věčnosti, víš, že tě od Boží Nekonečnosti dělí jen jeden krok. Tento krok nemůžeš udělat sám... Prostě stojíš na Prahu a čekáš, až Samo Nekonečno Boha tento krok udělá a Pohltí tě. Stojíš a neodvracíš zrak od Hlubiny, která do tebe vstupuje... Stojíš a vdechuješ Věčnost tohoto Nekonečna svou milující duší, díváš se do Nekonečna Boha očima svého srdce a stáváš se tím, na co se díváš, nebo spíše se Celé Toto Nekonečno stává tebou a ty se rozpouštíš, mizíš v Bohu.

A toto je také Cesta, Pokračování Cesty. Je to nový způsob, jak jít do Hlubin, a přitom zůstat nehybný... Je to úsilí bez námahy, je to bezzvučný zvuk... Je to Přesah, který nelze vyjádřit slovy...

Zbude v této Univerzální Boží Věčnosti vůbec něco z tvého dřívějšího já? A je to pro tebe ještě důležité?

Díváš se do Zrcadla věčného Božího Života a vidíš Ho ve všech odrazech. On je to Jediné, co existuje; a mnohonásobné odlesky Světla Božského Života v bezpočtu vesmírných světů jsou jen odrazy, jenom pohádky Stvořitele. Existuje pouze On – Jedině Jsoucí!

Zbývá poslední krok – Jeho krok do tebe! JSI PŘIPRAVEN?