Jdi na obsah Jdi na menu
 


Předmluva autora

13. 5. 2023

Předmluva autora


 

Jsem učenec, ne náboženský představitel. I když píšu mimo jiné o náboženství, o Bohu a našem vzájemném vztahu s Ním.

Avšak neshromažďuji kolem sebe davy stoupenců, nepořádám žádná setkání, semináře ani přednášky, nepatřím k žádné organizaci. Jen pokorně prezentuji své znalosti. A každý je může využít, anebo nevyužít.

Ačkoliv Bůh skrze mne vykonal velice mnoho, nepotřebuji za to žádnou poctu.

Teď je mi 69 let, jsem důchodce.

Kdysi jsem učil fyziologii studenty medicíny. Po letech jsem vyvinul a předal lidem, včetně lékařů, systém psychické seberegulace s vysokou duchovní hodnotou. Později jsem vyvinul a vyzkoušel základy ekopsychologie [16].

Tehdy mě Bůh zastavil: přestaň osobně komunikovat s masami lidí, sám se musíš naučit mnohem víc toho, co pro ně ještě není možné [10]!

Nyní mám dvě pracovní místa: a) ty přírodní scenérie, kde je snadné komunikovat se Svatými Duchy a učit se od Nich, a b) prostor u počítače, kde zaznamenávám získané poznatky – abych vám je opět mohl předat.

Nový směr moderní vědy vytvořený za mé účasti, nazvaný metodika duchovního zdokonalování, je, myslím, dostatečně popsán v materiálech publikovaných v ruštině a jiných jazycích. Je k dispozici každému člověku k osobnímu osvojení. Nechť si každý vezme pro sebe z tohoto souboru poznatků – tolik, kolik chce a může v danou chvíli pojmout. Taková situace nenaruší harmonii osobního rozvoje těch, kteří ještě nejsou schopni "stát na vlastních nohou" na duchovních výšinách.

Hodně zdaru vám všem!