Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíš uzdravuje i nyní

25. 9. 2023

jesus-portrait.jpg

 

Ježíš uzdravuje i nyní


Ježíš Kristus uzdravoval lidi během Svého života v těle. A totéž dělá i nyní pro toho hodné vtělené lidi.

My se ze všeho nejdříve musíme stát hodnými takové Jeho pomoci.

Za druhé, musíme mít představu o Ježíšem nabízených metodách uzdravování.

Stát se toho hodnými – to znamená skutečně vyplňovat Učení, které nám Bůh prostřednictvím Ježíše dal. Podle mého názoru je kniha [17] nejkomplexnějším způsobem, jak se s tím seznámit (viz také další knihy v seznamu odkazů na literaturu).

Opačný přístup vidíme na příkladu nekonečného parazitického žebrání některých lidí před Ježíšem: "Pane, smiluj se! Pane, smiluj se! Pane, smiluj se!" a "Dej, Pane...". Vidíme, že takovýmto nudným otravováním nejsou obtěžováni jen vtělení lidé, ale i Představitelé Stvořitele! Lidé, kteří takto žijí, se od Boha oddělují a vzdalují, a proto nemohou počítat s Jeho Dary!

To znamená, že doporučuji co nejdůkladněji studovat Ježíšovo Učení a skutečně přetvořit svůj život tak, aby se opravdu stal použitelnou službou Bohu. A teprve pak můžeme doufat, že se staneme hodnými osobního společenství s Ním a Jeho uzdravující pomoci.

Musíme si uvědomit, že pro Boha není nic nemožné! Pokud tedy nevidíme skutečné zlepšení v průběhu našich nemocí, musíme hledat příčinu v sobě. To znamená, že se musíme znovu a znovu vracet k hledání, analýze a nápravě vlastních nedostatků.

... Existují různé příležitosti k přímému vzájemnému společenství s Ježíšem. Například v Jeho Mahádublech. Začátečníkům však mohu navrhnout ten nejjednodušší způsob.

Je třeba vytisknout přesně takový skutečný Ježíšův portrét, jaký byl vytvořen na základě Jeho Rubáše a dokončen a požehnán k distribuci – aby pomáhal lidem – Satja Sáím Bábou.

Ano, přesně takový je Ježíš i nyní: je ztělesněním Božské Lásky, něžně laská a dává Blaženost toho hodným, ukazuje další stupně duchovní Cesty, učí Splynutí se Sebou a s Jednotným Univerzálním Bohem!

Velikost portrétu by měla být alespoň A-4. Tvář Ježíše si můžete stáhnout z webových stránek www.ru.spiritual-art.info, včetně kalendáře. Nebo z obálky knihy o Jeho Učení.

Obrázek je vhodné nalepit například na kartonový podklad, aby jej bylo možné umístit jak na zeď, tak i držet v rukou v těsné vzdálenosti od těla.

Dále je třeba nejprve navázat – prostřednictvím Ježíšovy Tváře – osobní vztah s Ním založený na citu lásky. Tyto emoce se rodí v duchovním srdci. Pokud jsme nikdy nepracovali s vlastním duchovním srdcem, – navrhuji tuto mezeru urychleně odstranit. Jedině na tomto základě je totiž možné se skutečně sblížit s Bohem, Který je Láska! (1 J 4:7-8).

Jsme-li opravdu hodni skutečného vztahu s Ježíšem, určitě pocítíme navázaný "komunikační kanál" mezi Ním a čakrou anáhatou v naší hrudi.

Vynasnažme se, aby proud emocí lásky tekl střídavě od nás k Ježíši a od Něho do našeho těla.
Zapalme v sobě lásku k Němu! Učme se Ho milovat!

Tento cit lásky se musí stát stabilním. A pak můžete Ježíše opatrně poprosit o uzdravení a zároveň slíbit, že už nikdy nesejdete z duchovní Cesty.

Pokud se během série takových meditací přesvědčíme o Ježíšově pozitivním postoji k nám, můžeme začít přenášet Jeho portrét nejen na svou hruď, ale i na další části svého těla, a konkrétně se zaměřovat na vlastní čakry a dantiany.

Přeji mnoho úspěchů vám všem!