Jdi na obsah Jdi na menu
 


O stránkách

 

      Na těchto stránkách bych chtěla především prezentovat učení doktora Vladimira Antonova, jehož knihy překládám. Doktor Antonov spolu se svými žáky vytvořil metodiku Přímé Cesty k Bohu, kterou nabízí všem zralým lidským duším, které touží po Bohu a chtějí tou Cestou jít.

 

Těm, kteří to ještě nevědí, oznamuji, že Duchovní Mistr Vladimir Antonov opustil své hmotné tělo 19. října 2022; což znamená, že fyzicky zemřel. Na ruských webových stránkách se tato zpráva z neznámých důvodů dosud neobjevila. Já jsem se to dozvěděla na sociálních sítích od jedné z Mistrových ruských žaček. Nechtěla jsem Rusy předbíhat se zveřejněním, protože jsem jen překladatelka, ale už to trvá příliš dlouho a obracejí se na mě lidé s dotazy, zda je to pravda.
Umístila jsem také do této rubriky ještě jednou nekrolog Vladimira Antonova, složený ze vzpomínek Jeho žáků, který byl zveřejněn 22. října 2022. Zdá se, že někteří lidé ho nepochopili, protože neobsahoval datum úmrtí.

Děkuji!

Překladatelka  

 

 

Rubriky

Novinky

Příspěvků: 2

Příspěvky

Odešel Mistr – přišel Božský Učitel

4. 4. 2024

V životě opravdového duchovního Mistra nastává jednoho dne takový okamžik, kdy všechno, co takového asketu ještě udržuje na pozemské úrovni, je už jen jeho silné přání posloužit ještě Bohu a lidem prostřednictvím těla. A náš učitel – Vladimir Antonov – zůstával na Zemi tak dlouho, dokud to považoval za vhodné a nezbytné.

Velký Duchovní Mistr se rozloučil se svým pozemským tělem 19. října 2022. Obrovská etapa Jeho práce prostřednictvím pozemského těla byla zakončena, nastala další etapa Služby Bohu a Lidem v Duchu – Božským Vědomím, jednotným se Stvořitelem!