Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se poznává Bůh 2: OLGA STĚPANĚC

Příspěvky

Několik slov na rozloučenou

8. 7. 2021

Ježíš Kristus:

– Moji Lásku potkáte všude! Já vždy jsem a budu mezi vámi!

Hlásejte Mne z Otcových Hlubin, neste pravdu tam, kde jsou lidé schopni Mne pochopit! To je to jediné, k čemu vás vyzývám!

 

Ticho a krása

8. 7. 2021

Kamkoliv pohlédneš –

Všude vidíš Světlo...

Vábí tě, objímá...

Není nic krásnějšího!

 

Nedostatky

2. 7. 2021

Čím se zaměstnáváme? Jestliže se zabýváme vyděláváním peněz, komunikací se prázdnými přáteli, díváním se celé večery na televizi, péčí o manžela, jeho obsluhováním... – a při tom všem máme ještě víkendového koníčka – zahrát si duchovní hry, kterými se utěšíme (jako když lidé například chodí v neděli do kostela zapalovat svíčky, to jest, vyplňují tím před Bohem jakési svoje povinnosti: tak jsme Bohu zapálili svíčku a On nás za to vezme do ráje) – ale to je lež, absolutní lež! Žádný ráj za takové skutky nebude!

 

Oceán

23. 6. 2021

Staň se Vlnou...

Staň se jednou z Vln, které jedna za druhou

Představují Oceán

Nekonečné Vesmírné Lásky...

 

Satja Sáí Bába

22. 6. 2021

Já jsem Všechno! Já jsem Ten, Který tvoří v Sobě a ze Sebe! Vesmír se rozvíjí tak, že se rozšiřuje uvnitř Mne.

 

Lao

20. 6. 2021

Ale to, co se stalo dále, na samotném místě síly – v Laově ášramu – bylo ještě zázračnější! Lao nám ukazoval Svůj klášter, který teď existuje v "neprojeveném" světě.

 

Začátek

14. 6. 2021

Vladimír mě objal jako blízký, drahý člověk, který mě dávno zná a miluje! V jeho objetích jsem cítila, jako by mě objímala Nekonečnost, jako by mě něžný Oceán Lásky přijal do Svých laskavých vod – a já jsem se rozplývala v té Lásce.

 

Život před začátkem opravdového života

10. 6. 2021

Proč žiji? Na co utrácím život? Jak mohu udělat život bohatým, užitečným pro sebe i pro ostatní? Pokusím se vyprávět o tom, jak jsem postupně našla vyčerpávající odpovědi na tyto otázky...